To dixtaki: Σεπτεμβρίου 2013

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Olympiacos B.C 2013-2014

Καλησπέρα καλησπέρα, 

Μια καινούρια σεζόν ξεκινάει εντός ολίγων ημερών και ο Ολυμπιακός φορώντας το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καλείται να επαναλάβει το ακατόρθωτο. Όχι, δε θα μιλήσω για κανένα three-peat αλλά για μία ακόμη παρουσία σε Φάιναλ Φορ που ουσιαστικά αυτός είναι ο στόχος κάθε ομάδας που σέβεται τον εαυτό της και πόσο μάλλον ο Ολυμπιακός που τα τελευταία 5 χρόνια έχει καταφέρει τα ακατόρθωτα. Βέβαια εδώ θα μου πείτε «τι σημασία έχει το παρελθόν ρε μεγάλε» ; Και δεν θα έχετε άδικο, αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει με μιας τα τελευταία χρόνια ; 

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Panathinaikos 2013 - 14


Αφού κάναμε λοιπόν και εμείς το απαραίτητο καλοκαιρινό μας break σαν blog, μετά από παγκόσμια λαική απαίτηση το dixtaki επιστρέφει κοντά σας για να μονοπωλήσει και πάλι την επισκεψιμότητα στα αθλητικά blog και site. Μετά από τετράμηνη αναβάθμιση στους server μας, μπορούμε πλέον να δεχτούμε τα εκατομμύρια ημερίσια views χωρίς προβλήματα και να σας προσφέρουμε την καλύτερη μπασκετική ενημέρωση για άλλη μία σεζον. Καλό χειμωνα!

Με το ξεκίνημα της νέας περιόδου να πλησιάζει λοιπόν, πάμε να μιλήσουμε για τον καινούριο Παναθηναικό. Οι ουσιαστικές αλλαγές που έγιναν στο φετινό ρόστερ, αν και όχι πολλές σε ποσότητα, δημιουργούν πολύ μεγάλα ερωτηματικά για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η φετινή περίοδος για τους πράσινους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάμε όμως να τα δούμε ένα – ένα.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μπασκετικά "Look" vol. 2

Την 1η Μαΐου του 2013 ανεβάσαμε το άθρο "Μπασκετικά look vol.1", χωρίς πραγματικά να ξέρουμε ούτε εμείς τι θα επακολουθήσει. Το μεγάλο μας λάθος ήταν ότι από τον τίτλο και μόνο(vol 1) προμηνυόταν ότι θα υπάρχει συνέχεια…



Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πάρκερ και οι άλλοι...

Η Γαλλία νίκησε ! Είναι γεγονός !! «Ξόρκισε του δαίμονες της» όπως έγραψε  η L'Equipe. Με μπροστἀρη τον 4ο καλύτερο παίκτη του NBA για την ερχόμενη σεζόν σύμφωνα με το Sports Illustrated διέλυσε την Ισπανία και σήμερα καλείται να νικήσει την Λιθουανία του Γιόνας Καζλάουσκας στο δεύτερο σερί τελικό της μετά το 2011 (22.00 OteSport, ANT1).