To dixtaki: Οκτωβρίου 2013

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Euroleague Post Game - WEEK 2.

Καλησπέρα καλησπέρα,
 
Η δεύτερη εβδομάδα για την εφετινή Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε εχθές 25/10. Το Dixtaki από την πλευρά του σας την παρουσιάζει αναλυτικά. 


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Περί σκουπών και σκουπόξυλων...

Καλησπέρα καλησπέρα, 

Πόσο αστείοι μπορεί να είστε μερικοί που μιλάτε από την πρώτη αγωνιστική της Α1 για ¨σκούπες¨; Πόσο γελοίοι μπορεί να αισθάνεστε μετά το χθεσινό ; Αλλά τι να κάνουμε τώρα; Όποιος δεν ξέρει αυτά λέει. Ας τα αφήσουμε όμως όλα αυτά. Κακώς αναφέρονται αλλά άνθρωπος είμαι και εγώ. Δεν μπορείς να διαβάζεις σε όλα τα social media  για σκούπες και λοιπές ¨μαλακίες¨ χωρίς να το σχολιάσεις. 

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η μητέρα των μαχών

Καλησπέρα καλησπέρα, 

Κυριακή σήμερα και το πρωτάθλημα της Α1 ξεκίνησε. Καλή μας αρχή λοιπόν. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, απορώ για το αν θα γράφαμε σήμερα κάτι για το ξεκίνημα του ελληνικού πρωταθλήματος εάν δεν υπήρχε το αυριανό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. 

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Euroleague Fantasy Challenge


Με την Ευρωλιγκα να ξεκινάει σε λίγες μέρες, το γνωστο fantasy game της διοργάνωσης είναι εδώ για να βολευτούμε και εμείς οι προπονητές του καναπέ. Κατά τα γνωστά στα fantasy παιχνίδια, φτιάχνετε το ρόστερ της ομάδας σας έχοντας συγκεκριμένο budget, και οι παίκτες σας βαθμολογούνται ανάλογα με την απόδοσή τους στα παιχνίδια. Έπειτα μπορείτε ελεύθερα να δουλέψετε τους από κάτω σας και να βρείτε δικαιολογίες για  τους από πάνω σας στη βαθμολογία.

Εγγραφείτε στο http://fantasychallenge.euroleague.net/  και φτιάξτε την ομάδα σας, και στη συνέχεια αφηστε μας με σχόλιο (εδώ ή στο group στο facebook) το email σας για νa σας βάλουμε στην private league "todixtaki". Enjoy!