To dixtaki: {All-Star Game 2014} : Ψήφισε τους αγαπημένους σου

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

{All-Star Game 2014} : Ψήφισε τους αγαπημένους σου

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 του Μάρτη. Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού. Χανιά. 21ο  All-Star Game Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ!  Από σήμερα μέχρι και την 27η του Φλεβάρη, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις  τους παιχταράδες (ή και μη),  που θα ήθελες να δεις να πατάνε το καλογυαλισμένο παρκέ του Κλαδισού. www.esake.gr/allstar και διαλέγεις 1 tactician-magician, 2 guards, 2 forwards και 1 big-man για κάθε ομάδα. Τι κερδίζεις;  Πέρα από την ηθική και οπτική ικανοποίηση, αν ονομάζεσαι Γκαστόνε Γκάντερ, μεταφορικά, διαμονή και VIP πρόσκληση για το διήμερο είναι δικά σου. Ποιούς επέλεξα; Ιδού:
ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
Δημήτρης Διαμαντίδης  
Θέαση του γηπέδου από οπτικές γωνίες, δύσκολα αντιληπτές ακόμα κι από σημαντικούς καλλιτέχνες του κυβισμού.  Καταιγισμός από assists, έτοιμες να στολίσουν το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. 11 συνεχόμενες συμμετοχές στο All-Star. Κρίμα κι άδικο να μην τις κάνει 12.

Βασίλης Σπανούλης
Δεύτερος καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης για το 2013, πίσω απ’ τον Τony Parker.  Διάκριση υπερμεγιστοτεράστια, που μιλάει από μόνη της. «Ντρίμπλα - μαστίγιο» ή αν προτιμάτε, «ντρίμπλα - Ντέγιαν Μποντίρογκα». Ρετρό-θεραπεία για πρησμένα/ταλαιπωρημένα μάτια.

Αντώνης Φώτσης
- Batman: «Ο Superman είναι ο Clark Kent»

- Superman: «Ο Batman είναι ο Αντώνης Φώτσης»

Καταπολεμά το κακό στη ρίζα του, μπουμπουνίζοντας φονικές τρίποντες ρουκέτες, απ΄ τις πιο σκοτεινές γωνίες της Gotham City, αφού έχει πρώτα κουκουλώσει αεροστεγώς και τα δύο καλάθια.  Αίσθημα ασφάλειας από τον ήρωα του Bob Kane.

Μιχάλης Κακιούζης
Άρρηκτα συνδεδεμένος με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της εθνικής ομάδας εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αθήνας το 1995 και του χρυσού της εθνικής ομάδας αντρών στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου το 2005, στόλιζε για περίπου μια δεκαετία τους τοίχους του παιδικού/εφηβικού μου δωματίου. Vintage ψήφος, φόρος τιμής στο ακριανό, χλατσωτό τριποντάκι του 38χρονου πλέον ηγέτη της Νέας Κηφισιάς και στο ανάποδο κάτι-σαν-σουτ του, αφότου είχε «κόψει» απαρατήρητος (όπως ο Peter Sellers στο ρόλο του Clouseau) κάτω απ’ το καλάθι. Ralph Macchio – Σταμάτης Γαρδέλης – Μιχάλης Κακιούζης! 

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης
Ρίξτε μία ματιά στη λίστα με τους Έλληνες center και βρείτε έναν, που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερες στιγμές απρόσμενης χαράς, εμπνευσμένης δημιουργίας και χορταστικού θεάματος, απ’ το Λουκά. Έναν!

(*) Προπονητής: Γιώργος Μπαρτζώκας
Oμιλεί άπταιστα τη γαλλική, όντας κάτοχος του Sorbonne II (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5bupRJuPz6c#t=7) και ψάλλει ιδιαίτερα δεξιοτεχνικά, όντας κάτοχος του Πτυχίου Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fo32gFik4Og#t=12). Αν ξεδιπλώσει τα δύο του atout και στο All-Star, θα διδάξει ολοκληρωτικά τον ορισμό του “success story”.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΟΜΑΔΑ ΞΕΝΩΝ
Ρόκο-Λένι Ούκιτς
Aν ήταν ηθοποιός, θα πρωταγωνιστούσε σίγουρα στη «Νύχτα των σαλτιμπάγκων». Αν ήταν παράσταση, θα ήταν η “Alegria” του θρυλικού Cirque du Soleil . Μοναδική η ικανότητά του να βάζει εντυπωσιακά και συνάμα παρανοϊκά καλάθια. Τρελός, παλαβός και Ούκιτς.

Tζέι Κόβαν Μπράουν
Σταυρωτές που προκαλούν ολική ρήξη πρόσθιων χιαστών, προσποιήσεις που κάνουν και τον πιο έμπειρο αμυντικό να μοιάζει με κεφαλογραβιέρα Αμαρίου, διδακτορική διατριβή στο picknroll. Μπαρουτοκαπνισμένος όσο ο Yosemite Sam.

Πάτρικ Γιούιν
«Ξέρω τ’ όνομά σου την εικόνα σου και πάλι απ’ την αρχή…».


Τζέιμς Γκιστ - Στέφαν Λάσμε
Σκυλιά άτακτα σε πάθος, άλματα Χαβιέ Σοτομαγιόρ, μπλοκ εφάμιλλα με αυτά των αγροτών στα Μεγάλα Χωράφια, καρφώματα που προκαλούν ρίγη τρόμου στο στεφάνι. Δίδυμο ψηλών κομμένο και ραμμένο για All- Star.

(*) Προπονητής: Αργύρης Πεδουλάκης
Ο μοναδικός προπονητής που θα μπορούσε να δώσει σαφέστατες εντολές στα Εγγλέζικα (http://www.youtube.com/watch?v=crbKmX-82Us). Φήμες ισχυρίζονται ότι ήταν έτοιμος να φάει το ψωμί του Γιώργου Κωνσταντίνου στο «Καλώς ήρθε το δολλάριο». Μποχού!
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κρίσιμη ερώτηση: Ο Πέτγουεϊ γιατί δεν βρίσκεται στις διαθέσιμες επιλογές;


 

3 σχόλια:

O 6oς Παίκτης είπε...

Ομάδα Ελλήνων:
John Gagaloudis γιατί είναι βαμμένος πράσινος και προς τιμήν του barman στον Αγιο Νικόλαο (ξέρει ο Van Taros). Τη σειρούλα μου Πάναγώτη Καπερώνη από τον Απόλλωνα (2 κρεβάτια παραδίπλα ήμασταν στη Θήβα).Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς μήπως το δούμε το παλληκάρι να παίζει καθόλου φέτος, και κλείνουμε με Κακιούζη και Λουκά, επειδή τα επιχειρήματα του Γκάλης Cooper ήταν αφοπλιστικά!.Προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο Χανιώτης δε γίνεται να λείπει από το Χανιώτικο All Star Game!

Ομάδα Ξένων
DJ Cooper του ΠΑΟΚ στα decks, με ρόκο ούκιτς να οργανώνει! Πάτρικ Γιούιν κερδίζει μία θέση (και μόνο λόγω ονόματος), όπως και ο Kevin-Garnett-των-φτωχών-James-Gist(και μόνο λόγω καρφώματος).Στο πέντε τιμής ένεκέν ο Μιχαλάκης Μπατίστ στην τελευταία του χρονιά,μήπως θυμηθεί τα νιάτα του και δούμε καμιά τελευταία κατεδάφιση μπασκέτας.
Ε, προπόνητης ανευ συναγωνισμού. ΜΠΟΧΟΥ!!

Unknown είπε...

Το απολαυστικότερο άρθρο που έχω διαβάσει από το διχτάκι

EuroleagueJunkie είπε...

ντάξει. η φάση είναι ότι ταλαντεύτηκα πολύ να δώσω διαφορετικές πεντάδες, αλλά τελικά κατέληξα στα προφανή.

διαμαντίδης/σπανούλης
πρίντεζης/φώτσης
βουγιούκας


κούπερ/ούκιτς
ματσιούλις/λοτζέσκι
λάσμε


καλαφατάκης/άρτζι

αν θέλετε έχω και εναλλακτικούς:
ιωάννου/μποχωρίδης
γιάνκοβιτς/παπαπέτρου
γεωργάκης

κούπερ/μπράουν
γιούιν/μάρκοβιτς
εζιουκου

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ιδίως για την ελληνική πεντάδα

Δημοσίευση σχολίου