To dixtaki: Η επανάσταση (;) και οι NBAers.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η επανάσταση (;) και οι NBAers.

Καλησπέρα καλησπέρα, 

Χρόνια και ζαμάνια έχουμε να τα πούμε αγαπητοί αναγνώστες. Βλέπετε η συνταντική ομάδα του Διχτακίου βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση... Και οι λόγοι ; Εεε καλά τώρα.. Δεν καταλάβατε ακόμα ;; Μα αφού δεν υπήρχε λόγος να γράψουμε κάτι μέχρι τώρα ... Περιμέναμε, κάναμε υπομονή, ξανα περιμέναμε για να έρθει τούτη η περίοδος που ξεκινάνε όλα .. Σιγά σιγά.. Εντάξει και θα μου πείτε, εσένα ρε μεγάλε τώρα τι σε έπιασε και θες να γράψεις ;; Που έχει και κενό αυτή την εβδομάδα η Ευρωλίγκα.. Και εγώ ο κακομοίρης τι να απαντήσω ;; Να λίγο μία υπόσχεση του Van Taros
για μία ανάσταση/επανάσταση του μπλόγκ, λίγο η wild card, λίγο ο Παναθηναικός και Ολυμπιακός και λίγο ο 6ος παίκτης που πρέπει να πάρει μπροστά ... Εντάξει στην τελική δικό μας είναι το μπλόγκ, 10 άτομα μας διαβάζετε, ότι γουστάρουμε κάνουμε. Όταν θα μας αγοράσει η As ή το ESPN θα βάλουμε ένα πρόγραμμα. Προς το παρόν το αναρχικό Διχτάκι είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Ξανά.





Ας μπούμε τώρα στο ψητό. Εντάξει τα θέματα που πρέπει να συζητηθούν είναι πολλά οπότε και αυτό το άρθρο θα έχει λίγο από όλα. Φανταστείτε ότι θα είναι σαν μία στραπατσάδα ή καλύτερα σαν μία homemade πίτσα. Ξέρετε, που ανοίγεις το ντουλάπι και πετάς ότι μα@#$%@κία βρεις μέσα. Θα έχει παράπονα, μύθους και πραγματικότητες, αλήθειες και ψέματα. Όπως τα βλέπουμε εμείς, οι απέξω, χωρίς τα χρωματισμένα γυαλία άλλων που γράφουν ένα κείμενο και θέλουν να πιστεύουν ότι είναι αντικειμενικοί. 

Το λοιπόν. Ρε ᾽σεις εκει στα μεγάλα site.. Τι έχετε πάθει με τον Γιαννάκη το Αντεντοκούμπο ;; Εντάξει είπαμε. Το παιδί θα γίνει παιχτάρα. Σε τρία χρόνια, άντε πέντε, θα ῾σκοτώνει῾.. Θα γίνει μεγάλος  NBAer και όχι άδικα. Επίσης μπορεί να αλλάξει και θέση. Μπορεί, έτσι όπως ψηλώνει, να παίξει και σέντερ. Καλά υπερβάλλω λιγάκι αλλά που θα φτάσει ο παντέρμος ;; Δεν.. Δεν είναι εκεί το θέμα μας όμως .. Την υπερβολική προβολή την έχετε ακουστά ;; Μα γιατί ;; Γιατί το κάνετε αυτό ;; Φτάνει .. Σε λίγο θα ξέρουμε και τι ώρα ¨βάζει το ψητό στον φούρνο¨ (διπλής). Κάνει μία πάσα και ξάφνου 25 χιλιάδες άρθρα ξεπροβάλλουν περιγράφοντας την πάσα του Γιάννη. Μα είναι μία πάσα ! Μία απλή πάσα ! 

Βέβαια για να λέμε και κάποιες αλήθειες πέρα από τις υπερβολές των δημοσιογράφων που κυνηγάνε τα κλικ και που καλά κάνουν.  Ο Αντεντοκούμπο αυτή την στιγμή είναι το μοναδικό εξαγώγιμο προιόν της Ελλάδας. Ναι ναι σκέψου το λίγο καλύτερα. Βάλτα όλα μέσα. Εισαγωγές- εξαγωγές , οικονομία, πολιτική, κρίση. Δεν έχουμε τίποτα άλλο. Μόνο τον Γιαννάκη. Τον Έλληνα. Άρα καλά κάνουν τα μεγάλα αθλητικά πόρταλ και στέλνουν ανταποκριτές στην Αμερική για να πάρουν μία, άντε δύο, συνεντεύξεις από τον 19 Μαίων Σούπερ Σταρ που πουλάει σαν τρελός στο Μιγλουόκι και όχι μόνο. Είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος της Ελλάδας αυτή την στιμή. Καλά και το τι γίνεται βέβαια από κάτω στα σχόλια είναι άλλο θέμα.. Αν κάνετε μία επίσκεψει στο άρθρο θα καταλάβαιτε γιατί 500.000 άτομα ψήφισαν Χρυσή Αυγή. 

Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο λοιπόν έγινε και  επίσημα ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος σε All Star Game σαν Rookie φυσικά έχοντας μέσο όρο  7.3 πόντους, 1.8 ασίστ και 4.6 ριμπάουντ. Εντάξει φτάνει τώρα. Σας είπα τα σημαντικότερα. ´Ολα τα υπόλοιπα τα έχετε διαβάσει. Έχετε μπουχτίσει για την ακρίβεια. 

Και μιας που ξεκινήσαμε με NBA να πούμε λίγα πράγματα και για τους δύο άλλους Έλληνες (;) της παρέας που τυχαίνει να είναι και συμπαίκτες στους Memphis Grizzles. Ο Νίκ Καλάθης μετά από 3 άκρως επιτυχημένες σεζόν στην Ευρώπη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στην rookie του χρονιά θα παίξει στα playoff (Το Μέμφις αυτή την στιγμή έχει το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 16-6)  έχοντας μέχρι στιγμής 3.7 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ. Άλλος ένας λόγος που είναι χαρούμενος ο Νικ είναι και το ρεκόρ καριέρας που πέτυχε εναντίον των Μπακς (22 πόντοι) που όχι μόνο λειτούργησε θετικά για την εικόνα του και τους επικριτές του αλλά απέδειξε ότι διαθέτει κότσια. Ξεχνιούνται άλλωστε αυτά τα εφιαλτικά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα πριν τρεις χειμώνες στο ΟΑΚΑ ;; 

Από την άλλη μεριά ο συμπαίκτης του Νικ και έταιρος Έλληνας Κώστας Κουφός εμφανίζεται πιο έμπειρος από ποτέ καθώς διανύει το 5ο έτος του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ μετρώντας μέχρι τώρα κατά μέσο όρο 7.1 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 0.6 ασσίστ. Δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο το καλοκαίρι όπως και ο Καλάθης που λίγο πολύ δείχνουν ότι θεωρούν την Εθνική σαν μία πόρνη πολυτελείας που δέχεται να τους κάνει όλα τα χατίρια. Πέρυσι βλέπετε είχαν υποχρεώσεις και δεν μπορούσαν να παίξουν στο Ευρωπαικό.. Τέλος πάντων.. Αυτή είναι μία προσωπική άποψη που αν θέλετε μπορείτε να σχολιάσετε. 

Αυτά για τους ΝΒΑers. Τώρα το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την επανάσταση που λέγαμε στην αρχή αν και πληροφορίες μου λένε ότι ο Van Taros ετοιμάζει κάτι πολύ καλό. 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου