To dixtaki: Καλή αρχή!!!

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Καλή αρχή!!!


Το καλύτερο πρωτάθλημα της υφηλίου έχει ήδη αρχίσει εδώ και μια εβδομάδα, όπου φέτος όλοι οι μπασκετόφιλοι ξέρουμε, ότι θα έχει έντονο και το ελληνικό στοιχείο καθώς θα αγωνίζονται άλλα δυο δικά μας παιδιά μας στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού. Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο ο οποίος επιλέχτηκε από την ομάδα του Milwaukee Bucks ως το Νο.14 των φετινών draft του NBA και ο Nick Καλάθης που μετά την θητεία του στην ρώσικη Kubanκαλείται να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του πρωταθλήματος με την ομαδα των Memphis Grizzles.
Εκεί θα είναι συμπαίκτης με τον Κώστα Κουφό o οποίος ύστερα από το πέρασμα του για μιάμιση σεζόν από τους Denver, θα είναι ο δεύτερος ψηλός της ομάδας πίσω από τον ισπανό Marc Gasol. Ας ευχηθούμε καλή σεζόν σε αυτούς και πλούσιο και απολαυστικό θέαμα στους λάτρεις του NBA.

Στα δικά μας τώρα … σιγά σιγά λέμε να μπούμε στο στοιχηματικό κλίμα και για φέτος, ( αν και πολύ νωρίς γιατί οι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό), αλλά επειδή ΕΣΕΙΣ μας το ζητήσατε θα προσπαθήσουμε να σας πάμε ταμείο όπως εμείς πολύ καλά ξέρουμε..

Οι ενισχυμένοι Houston Rockets, των Dwight Howard και του James Harden, αντιμετωπίζουν στο L.A. τους Clippers. Οι δυο ομάδες στα πρώτα τους παιχνίδια δείχνουν ότι θα έχουν άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς και για φέτος, μπορώντας να καλύψουν τους 208 πόντους για σήμερα. Over 208   bet365 1.90


Πολύ καλό ξεκίνημα για την ομάδα των λύκων κερδίζοντας και χτες μέσα στην Νέα Υόρκη με 100-109. Σήμερα αν και κουρασμένοι μπορούν να κάνουν μια ανάλογη εμφάνιση και να πάρουν τον αγώνα. Αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, καθώς προς το παρών έχουν όλα τα μεγάλα ονόματα ετοιμοπόλεμα, δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ζογκλέρ του Cleveland. Minesota Timbewolves 2  (+1.5)  bet365 1.90

1 σχόλια:

TheInsider είπε...

Estw kai me miso ponto oi lukoi kataferan anelpista (exanan gia 15 pontous sthn arxi tis teleutaias periodou!) na epalh8eusoun ta 2 shmeia pou dwsame kanontas sefte stis epituxies gia thn fetini season me to kalhmera!!To prwto shmeio perase aera patera afou oi 2 omades me tous 255 se sunolo uperkalupsan to handicap twn 208 pontwn..

Δημοσίευση σχολίου