To dixtaki: Άξια

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Άξια


Τα κατάφερε τελικά ο Ολυμπιακός σήμερα και το σήκωσε. Σε ένα final-4 που μόνο το φαβορί δεν ήταν, ειδικά βρίσκοντας απέναντι του στα ημιτελικά την πανίσχυρη CSKA. Οι Ρώσοι που μπορεί να ήταν σκιά του καλού τους εαυτού, αλλά οι ερυθρόλευκοι σίγουρα μπορούν να καυχιούνται ότι συνέβαλλαν σε αυτό, ειδικά όταν τους κέρδισαν με 17 πόντους.

Στο σημερινό ματς η πρώτη περίοδος βρήκε τους παίκτες του Μπαρτζώκα πίσω με 17 πόντους, κιόμως δεν νομίζω ότι υπήρξε κανείς που να πίστεψε οτι ο τελικός θα τελείωνε τόσο εύκολα. Ο Ολυμπιακός πλέον μπορεί να λέει ότι έχει αποκτήσει το βασικό στοιχείο των μεγάλων ομάδων: ότι και να γίνεται σε ένα παιχνίδι, ποτέ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Για να αποκτήσει αυτό το στοιχείο μια ομάδα οι παίκτες της πρέπει να διαθέτουν τρεις αρετές, και το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού τις είχε και τις τρεις: ποιότητα, πάθος και προσωπικότητα. Άξια λοιπόν οι ερυθρόλευκοι πρωταθλητές Ευρώπης για 2η συνεχόμενη φορά, και μάλιστα σε μια χρονιά που ελάχιστοι φανταζόταν ότι θα φτάσουν τόσο μακρία.

Αυτά τα ολίγα από εμένα, θα ακολουθήσουν αναλυτικότερες αναρτησεις απο τους πιο... αρμόδιους του blog!

ΥΓ  Το τρόπαιο για 3η συνεχή χρονιά στην ίδια χώρα, κάτι που γίνεται για δεύτερη φορά μετα το 1988 και τη μεγάλη Γιουγκοπλάστικα. Απίστευτο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις μειώσεις που έχουν αναγκαστεί να κάνουν οι Έλληνες παράγοντες. Μακαρι και του χρόνου να αφήσουμε Ρώσους Ισπανούς και λοιπούς διεκδικητες με ... τα μετάλλια του δευτεραθλητή στο χέρι.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

REPEAT ME 100stara !!! :)
EISAI STO MYALOOO KATI MAGIKOOOOO

Δημοσίευση σχολίου