To dixtaki: Στοιχηματικές προτάσεις vol.3

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Στοιχηματικές προτάσεις vol.3


Η πρώτη φάση των playoff πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της, με μόλις 2 ομάδες (Heat και Spurs) να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Καλύτερα για εμάς βέβαια, που έχουμε περισσότερα ματσάκια να δούμε και ... να στοιχηματισουμε.Τρεις αγώνες σήμερα, με OKC και Knicks να θέλουν να «κλείσουν» τις σειρές στα σπίτια τους (προηγούνται με 3-1), ενώ Atlanta kai Indiana θα παλέψουν για το ποιος θα κάνει το υπέρ του 3-2. H δική μου προτάση θα είναι από το πρώτο ματς, ενώ ο TheInsider θα τιμήσει το 3o.

Oklahoma – Houston  (Ο 6ος Παίκτης)


Τα κατάφεραν τελικά οι Rockets και πήραν την πρώτη τους νίκη, έστω και με τα χίλια ζόρια. Έκαναν ματσάρα Parsons και Αsik, ακυρώθηκε το τρίποντο του fisher, έχασε και το άχαστο ο Ibaka στη λήξη και τελικά κέρδισαν στο δίποντο (105 – 103). Αν και όλα τα ματς – έκτος της 30αρας στο πρώτο - έχουν πάει αρκετά κοντά, νομίζω πως αυτό δεν θα συμβεί σήμερα. Οι ΟKC επιστρέφουν στην έδρα τους, αρκετά νευριασμένοι που δεν σκούπισαν τους Rockets στο 4ο παιχνίδι και με τον αρχηγό τους να δηλώνει συνεχώς – μέσα και έξω από το γήπεδο – ότι είναι έτοιμος να πάρει αυτή την ομάδα από το χεράκι και σε αυτά τα playoff. Οι Rockets από την άλλη, ό,τι μπορούσαν να κάνουν μάλλον το έχουν κάνει. Πάλεψαν σε αρκετά παιχνίδια, αλλά η διαφορά κλάσης είναι εμφανής, ειδικά όταν ο Harden σου κάνει τόσο κακή σειρά. Προσωπικά νομίζω πως ούτε οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχουν πιθανότητες να γυρίσουν το 3-0 σε 3-4 απέναντι στην Oklahoma. To handicap αν και κάπως μεγάλο νομίζω θα καλυφθεί, καθώς η ομάδα του KD δεν έχει όρεξη για άλλα «παιχνιδάκια». Θα πάει  τη διαφορά σε διψήφιες τιμές και θα την κρατήσει εκεί.

Oklahoma – Houston  1 (-8.5)  [bet365, 1.90]


Indiana Pacers – Atlanta Hawks  (TheInsider)

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Indiana θα έχει εύκολο έργο για να αποκλείσει τα «γεράκια»  αφού είχαν πάρει τα 2 πρώτα ματς εντός έδρας σχετικά άνετα, τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και ενώ αρκετοί θα πίστευαν ότι μπορούν να κάνουν ένα break έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια και στα 2 ματς που έδωσαν. Έτσι η σειρά έχει φτάσει στο 2-2..Βεβαια και οι δυο είναι ομάδες έδρας οπότε το πλεονέκτημα θα το έχουν οι Ιndiana Pacers. Το handicap δίνεται στο -7 και αν ο Paul George και οι υπόλοιποι τραβήξουν όπως και στα ματς που είχαν ξαναπαίξει εντός έδρας (μετρούν 4 νίκες σε 4 ματς..2 στην regular και δυο στα playoffs) τότε το σημείο θα βγει εύκολα ή δύσκολα.

Indiana Pacers - Atlanta Hawks  1 (-7)   [bet365, 1.90]

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου