To dixtaki: Θα μπορέσουν άραγε οι Knicks ;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Θα μπορέσουν άραγε οι Knicks ;


Μετά το Memfis και το Miami οι Spurs πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους τελικούς της Δύσης. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Memfis Grizzles του Marc Gasol. Στην Ανατολή το Miami,  αφού διέλυσε τους μαχητικότατους Bulls, περιμένει να δει ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλος της στους τελικούς. 


Εχθές οι Knicks έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν τόσο εύκολα. Με άμυνα για σεμινάριο κατάφεραν να νικήσουν την Indiana του Paul George και μείωσαν την σειρά στο 3-2. Βέβαια τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους Νεουορκέζους που καλούνται να παίξουν ξανά την ίδια άμυνα αλλά αυτή την φορά εκτός έδρας. Το Σάββατο λοιπόν, θα ταξιδέψουν στην Ιντιάνα και στις 3:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσουν τους Pacers στο Bankers Life Fieldhouse. Ο αγώνας αναμένεται συγκλονιστικός καθώς και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο. Οι μεν Pacers θέλουν την πρόκριση για τους τελικούς και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επιδιώξουν μπροστά στον κόσμο τους και οι δε Knicks θέλουν να αποδείξουν σε όλους ότι μπορούν να καταφέρουν κάτι καλύτερο (πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής) καθώς η «ρετσινιά» του Looser τους κυνηγάει. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει στο 6ο παιχνίδι της σειράς το Σάββατο. 

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες έχουν να "δουν" τίτλο από το 1973 (!!) . Από τότε δηλαδή που το πρωτάθλημα ήταν χωρισμένο σε NBA και ΑΒΑ. Τότε το μεν ABA το είχαν κατακτήσει οι Pacers και το δε NBA οι Νέα Υόρκη.



Top 5 16/5: 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου