To dixtaki: Μαζί τα χάσαμε!!!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μαζί τα χάσαμε!!!


Ε ναι λοιπόν!! Ήγγικεν η μεγάλη ώρα. Η ώρα που όλοι εσείς περιμένατε! Ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να σας πάμε ταμείο με τις μοναδικές μας προβλέψεις. Έτσι ο 6ος παίκτης και o TheInsider είναι έτοιμοι να κάνουν την αρχή και να αναλάβουν το βαρύ φορτίο που περιέχει ένα σεντούκι με πολλά πολλά ευρώ  για όλους τους τολμηρούς, που θα ακολουθήσουν τις προτάσεις
μας από σήμερα στο nba και στην euroleague για τις μέρες της Πέμπτης και της Παρασκευής.


Καλή αρχή λοιπόν και ευχόμαστε να σπάσει επιτέλους η κατάρα που μας οδηγεί τελευταία στον κουβά, χάνοντας ένα ματς σε κάθε δελτίο μας.. Ίσως και έτσι να αλλάξει και το γούρι..τι άλλο να  πω!

Σημερινές Προτάσεις στο NBA

Μέρα που θα περάσουν όλα τα φαβορί προβλέπεται η σημερινή. Από ότι έχουμε δει οι ομάδες που παίζουν εντός έδρας για σήμερα, έχουν το πάνω χέρι παρά τα μεγάλα handicap.

1)Η Indiana Pacers λοιπόν, σε όλα τα ματς που έχει αντιμετωπίσει τα γεράκια της Ατλάντα στην Ινδιανάπολις, έχει καταφέρει να κερδίσει με διαφορές πάνω των 6 πόντων. Οι γηπεδούχοι υπερτερούν σε όλους σχεδόν τους τομείς έναντι των αντιπάλων τους και αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς της σειράς όπου κατάφεραν να σκορπίσουν στους πέντε ανέμους τους Hawks με σκορ 107-90. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και σήμερα πιστεύουμε αν μπορέσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι δεν θα έχουν πρόβλημα να καλύψουν το handicap των 7.5 πόντων. Indiana Pacers  -7.5 στο 1.90 στη bet365

2)Η Oklahoma Thunder θα είναι η δεύτερη πρόταση για σήμερα. Παρά το μεγάλο handicap δεν χωράει αμφισβήτηση για το φαβορί. Τα μεταξύ τους score μιλάνε από μονά τους εξάλλου. Οι ψαρωμένοι(όπως φάνηκε από το πρώτο ματς της σειράς) Houston Rockets δεν θα μπορέσουν ούτε και σήμερα να αντισταθούν στις ορέξεις του Durant και της παρέας του.120-91 το πρώτο ματς της σειράς και το 2-0 έχει γίνει από τώρα! Oklahoma Thunder -11.5 στο 1.90 στη bet365.

3)Οι San Antonio Spurs θα είναι το ματς που θα κλείσει μια πολλά υποσχόμενη τριάδα. Πάντως το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι το πιστεύουμε λιγότερο από τα άλλα. Οι Lakers θα τα βρουν πολύ δύσκολα σε τέτοιο ματς και γενικά στην σειρά χωρίς το μεγάλο τους αστέρι Kobe Bryant. S.A. Spurs -9.0 στο 1.9 στην bet365.

Ακλουθούν οι προτάσεις του 6ου Παίκτη για την Euroleague

Πάμε λοιπόν και για τις 2 πρώτες δικές μου προτάσεις! Προειδοποιώ εξ αρχής ότι το καλύτερο  που έχετε να κάνετε είναι να παίζετε πάντα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που προτείνω, για όσους θέλουν όμως να μου κάνουν παρέα στον κουβά, τα σημεία είναι τα εξής:

Βarcelona – Panathinaikos Under 137.5

Από τα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια, τα 3 έχουν πάει στους 128, 130 και 131 πόντους. Μόνο παιχνίδι που ξέφυγε ήταν το πρώτο που πήγε στην παράταση (72-70), με την κανονική του διάρκεια να είναι στους 128. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξουν τα πράγματα στο 5ο, πιο κρίσιμο και αγχωτικό για τις 2 ομάδες παιχνίδι. Under 137.5 λοιπόν. (1.85 στην stoiximan.gr)

Olympiacos -  Anadolu Efes  Olympiacos (-6.5)

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερη ομάδα από την Εφές και το γεγονός ότι η σειρά έφτασε σε 5ο παιχνίδι είναι καθαρά από δικό του λάθος. Στο παιχνίδι που κρίνονται όλα οι κόκκινοι θα πάρουν παραμάζωμα τους Τούρκους, που θα έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ασφυκτικά γεμάτο και φανατισμένο ΣΕΦ. Πιστεύω ότι η τελική διαφορά μπορεί να πάει εύκολα και σε διψήφια τιμή, όποτε θα τιμήσω το -6.5 χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. (1.88 stoiximan.gr)

3 σχόλια:

Junior είπε...

Λοιπον παιδια σας ευχομαι μακρια απο τους κουβαδες,καδους απορριματων,ανακυκλωσης και τα συναφη αλλα δεν θα σας κρυψω οτι δημοσιευοντας αυτα τα αρθρα θα αποκτησετε οχι βεβαια φανατικους αναγνωστες αλλα φανατισμενους εχθρους!

Οπως και να εχει καλη σας αρχη!

O 6oς Παίκτης είπε...

H κατάρα με το ένα χαμένο ματς ανά πρόταση συνεχίζεται..Που θα παει όμως, θα σπάσει!

TheInsider είπε...

Δεν θα σπάσει ΠΟΤΕ!!Η κατάρα που έγινε συνήθεια πλέον..Δεν πτοουμαστε όμως.. με 3/4 εως τωρα καθε αλλο παρα ευχαριστημενοι πρεπει να ειμαστε!
στοιχημα.Το 80% των προβλεψέων σε αποδοσεις που πλησιαζουν το 2 ειναι μια χαρουλα για αρχή..Θα συνεχισουμε ακομα πιο δυναμικα για το απολυτο!

Δημοσίευση σχολίου